RSS

Avoin Elämä

Näin toimii Open Source

Kirjan etukansi

Luettavat verkkoversiot

Lue suoraan netistä tai tallenna omalle koneellesi tästä.

Tulostettava versio

Halutessasi voit myös tulostaa kirjan itsellesi. Kirja on A5 paperin kokoinen ja taitettu niin, että se soveltuu hyvin kaksipuoliseen tulostukseen.

Toisessa tiedostossa on kirjan kannet. Kansi on valitettavasti hieman A4-paperia suurempi, joten tarvitset käytännössä A3 kokoista paperia kansia varten. Vaihtoehtoisesti useampi A4-paperi, sakset, liimaa ja annos luovuutta voivat tuottaa hyvän lopputuloksen myös.

Anna tippiä

Kirjan "Avoin Elämä: Näin toimii Open Source" verkkoversio on luettavissa ilmaiseksi. Halutessaan siitä on kuitenkin mahdollista, ja suotavaakin, antaa kirjailijalle pientä tippiä.  

Lahjoitettavan summan voit valita vapaasti. Suositeltava verkkoversion ohjehinta on 5-10 e.

Osta paperiversio

Voit myös tilata kirjan paperiversion helposti netistä tai oman kirjakauppasi kautta. Jokaisesta myydystä fyysisestä kirjasta lahjoitetaan yksi euro Electronic Frontier Finland ry:lle.

Open Source -kirja

"Avoin Elämä: Näin toimii Open Source" ei ainoastaan kerro Open Sourcesta, se on myös itsessään Open Source -kirja. Sen lisäksi, että kirjaa voi vapaasti lukea ja tulostaa tältä sivulta, ovat myös tekstinkäsittelyohjelman alkuperäistiedostot saatavilla niille, jotka haluavat mahdollisesti kirjoittaa kirjaan omia lukuja, muokata olemassaolevia tai vaikkapa poistaa jotain. Lue lisää...


 

avoinelama.fi-sivuston kuvat ja teksti, milloin ei erityisesti muuta mainita, ovat vapaasti kopioitavissa Public Domain -ehdoin.